loading...
لباب؛ طلاب کرمان
آخرین ارسال های انجمن
بازدید : 61 نظرات (0)

الفضل ما شهد به الاعداء
دوستان گرامی؛ قبل از اینکه خبر دار بشن و برش دارن بروید ببینید:

در تفسیر سوره بینه، در معنای آیه «خيرُ البَرية» در سایت وزارت اوقاف و ارشاد عربستان سعودی، که تفاسير وترجمه های قرآن كريم را دارد:
به این آدرس بروید:
آخر صفحه، خط آخر و جمله آخر صفحه
​ 
را ببینید:

*{7}ﺇِﻥَّ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺁﻣَﻨُﻮﺍ ﻭَﻋَﻤِﻠُﻮﺍ ﺍﻟﺼَّﺎﻟِﺤَﺎﺕِ ﺃُﻭﻟَﺌِﻚَ ﻫُﻢْ ﺧَﻴْﺮُ ﺍﻟْﺒَﺮِﻳَّﺔِ*
ﻳَﻘُﻮﻝ : ﻣَﻦْ ﻓَﻌَﻞَ ﺫَﻟِﻚَ ﻣِﻦْ ﺍﻟﻨَّﺎﺱ ﻓَﻬُﻢْ ﺧَﻴْﺮ ﺍﻟْﺒَﺮِﻳَّﺔ . ﻭَﻗَﺪْ : 29208 - ﺣَﺪَّﺛَﻨَﺎ ﺍِﺑْﻦ ﺣُﻤَﻴْﺪ , ﻗَﺎﻝَ : ﺛﻨﺎ ﻋِﻴﺴَﻰ ﺑْﻦ ﻓَﺮْﻗَﺪ , ﻋَﻦْ ﺃَﺑِﻲ ﺍﻟْﺠَﺎﺭُﻭﺩ , ﻋَﻦْ ﻣُﺤَﻤَّﺪ ﺑْﻦ ﻋَﻠِﻲّ { ﺃُﻭﻟَﺌِﻚَ ﻫُﻢْ ﺧَﻴْﺮ ﺍﻟْﺒَﺮِﻳَّﺔ } ﻓَﻘَﺎﻝَ ﺍﻟﻨَّﺒِﻲّ ﺻَﻠَّﻰ ﺍﻟﻠَّﻪ ﻋَﻠَﻴْﻪِ ﻭَﺳَﻠَّﻢَ : " ﺃَﻧْﺖَ ﻳَﺎ ﻋَﻠِﻲّ ﻭَ ﺷِﻴﻌَﺘﻚ "

پیامبر(ص) فرمود: منظور از خیرالبریة، علی جان تو هستی و شیعیان تو.
زود بروید ببینید که مثل کتاباشون بزودی تحریف و حذف میشود

--
اللهم صل علی محمد و آل محمد

بازدید : 308 نظرات (4)

با سلام خدمت دوستان

هم اکنون ساعت 1و 25 دقیقه بامداد یکشنبه 13 مرداد 1392 مصادف با 26 ماه مبارک رمضان سال 1434 قمری است.

 

امیدوارم آنچه در این تاپیک مرقوم می نمایم مرضی آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و مقام معظم رهبری مدظله العالی باشد و حق کسی را با این نوشتار ضایع ننمایم. قبلا از اینکه در این نوشتار نثر معیار را شاید رعایت ننمایم، عذرخواهی می نمایم، چرا که قصد دارم عنان قلمم در تایپ این سطور را به دستم بدهم تا ذهنم هر آنگونه که خواست با هدایت رب اعلایم، با دغدغه ای که همه دوستان در چند سال اخیر در جقیر نسبت به طلاب خصوصا طلاب عزیز کرمان دیده اند, هر آنچه خواست در این تاپیک بنگارد. باز هم می گویم باشد که مرضی مولا و آقای مظلوم همه ما قرار گیرد.

نمی دانم از کجا شروع کنم؛ از بار مسئولیتی که بر دوش تک تک طلاب در هدایتگری ایتام آل محمد آن هم در عصر غیبت مولاست و گاهی بسیاری از ما آن را فراموش نموده و به کار خود همچون مردم مشغولیم بگویم ؛

یا از اینکه ما همچون رسول بایستی رابطه احساسی و عاطفی خود را نسبت به تک تک انسان های اطرافمان و همچنین مومنان که باید بر اساس آیه 128 سوره توبه شکل بگیرد و مصداقی از آیه" لَقَدْ جاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزيزٌ عَلَيْهِ ما عَنِتُّمْ حَريصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنينَ رَؤُفٌ رَحيم" باشیم و متاسفانه نیستیم و هر روز در کنار ما افراد زیادی دچار غوایت شیطان شده و هدف خود را گم می کنند و سر از بیراهه هایی که نفس و شیطان و دنیا و مردم برای آنان ساخته اند، در می آورند و برخی از ما نیز ککمان نمی گزد و مشغول دنیا و زن و خانه و ماشین و ... خودمان هستیم و شدیم عین بقیه مردم و یا حتی بدتر از آنها در مسابقه دنیای ثروت و قدرت مشغول هستیم، بگویم

یا از مسئولیتی که 

بازدید : 54 نظرات (0)
همانگونه که می دانید سال آینده یکصدمین سال جنگ جهانی اول است و اگر نمی دانید بدانید که در جنگ جهانی اول بر اساس برخی اسناد  در اثر قحطی بزرگی که انگلیس پیش آورد و وبایی که شکل داد، نیمی از ایرانیان یعنی میلیونها ایرانی مردند و فجایعی اتفاق افتاد که هیچ گاه رو نشده و مطالبه نکرده ایم. باید دعاوی حقوقی شکل بگیرد و از دولت منتخب می خواهیم که این دعوا را در مجامع جهانی مطرح کند و هولوکاست واقعی در ایران شکل گرفت و مناسب است برخی طلاب به پژوهش در این رابطه بپردازند و حداقل در کرمان خودمان ببینیم صد سال پیش به سر نیاکان ما چه آمد و چه کردند و مردم با قحطی و وبا چه کردند؟ باید این موضوع را ما پیشنهاد دهیم تا شکل بگیرد و تعامل با غرب چگونه باید باشد؟ ما نه می بخشیم و نه فراموش می کنیم. کنفرانسی در استان شکل بگیرد و روی این موضوع کار شود و مطالبه ملی بر سر انگلیس ایجاد شود و جنگ نرمی را با آنها شروع نماییم ان شاأ الله. به یاری شما دوستان
بازدید : 71 نظرات (0)

نمونه هايي از كلام پر از اعجاز مولا در نهج البلاغة (18)  ( استاد غلامحسین خالقی ) 

نمونه ای از کلام اعجاز گونه مولا ( خطبه 197 )

خلاصه مبحث قبل:
1- خدا چه قرآنی نازل کرده ؟
خدا بر پیغمبرش قرآنی نازل کرده که این صفات را داراست:1-نور2-سراج(چراغ) 3- دریا 4- منهاج ( شیوه وطریق زندگی)
5- شعاع 6- فرقان 7- تبیان 8- شفاء9-عزّ10-حق است در نتیجه 1/2این قرآن معدن احکام دین و وسط آن است .
2/2 –سرچشمه های علم ودریاهای آن است 3/2 –گلزارهای عدل و آبگیرهای آن است 4/2-و (اثافّی الاسلام و بنیانه ) سنگ های زیرین وزیر بنای اسلام و شالوده ای اسلام 5/2-(و اودیة الحقّ و غیطانه) و وادی های حق و محلّ مطمئن آن است.
ادامه:

بازدید : 51 نظرات (0)

نمونه هايي از كلام پر از اعجاز مولا در نهج البلاغة (17)  ( استاد غلامحسین خالقی ) 

نمونه هايي از كلام اعجاز گونه مولا (خطبه 197)

خداي بزرگ چه قرآني نازل كرده؟
«ثمّ انزل عليه الكتاب نوراً لا تطفأ مصابيحه و سراجاً لا يخبو توقّده و بحراً لا يدرك قعره و منهاجاً لا يضلّ نهجه و شعاعاً لا يظلم ضوؤه و فرقاناً لا يخمد برهانه و تبياناً لا تهدم اركانه و شفاءً لا تخشي اسقامه و عزاً لا تهزم انصاره و حقّاً لا تخذل اعوانه»

بازدید : 49 نظرات (0)
نمونه هايي از كلام پر از اعجاز مولا در نهج البلاغة (16) (  استاد غلامحسین خالقی ) 
باز هم با هم در فهم بيشتر كلام مولا در خطبه 132 پيرامون قرآني شدن مؤمن
«كتاب الله تبصرون به و تنطقون به و تسمعون به و ينطق بعضه ببعض و يشهد بعضه علي بعض ، با كتاب خدا مي بينيد و با كتاب خدا سخن مي گوئيد و بعضش به بعض ديگر سخن مي گويد و بعض آن بر بعض ديگر شاهد است»
در قرآن همه چيز ذكر شده و چيزي فروگذار نشده: «ما فرّطنا في الكتاب من شيء ، ما در اين كتاب چيزي فروگذار نكرديم» پس كسي كه به قرآن بنگرد بينا شود و چون بينا شود هر شيء را آنگونه كه هست مي بيند. و هر كه به قرآن خوب گوش فرا دهد شنوا گردد و چون شنوا شود ماهيّت شنيده ها را دريابد كه حقّ است يا باطل. از ضمير پاك بلند شده و يا از ضمير آلوده. ريشه اين سخن چيست و بازتاب آن تا كجاست. به اين آيات بنگر: «تري كثيراً منهم يتولّون الّذين كفروا لبئس ما قدّمت لهم انفسهم ان سخط الله عليهم و في العذاب هم خالدون (مائده 8) مي بيني كه بسياري از آنان (بني اسرائيل و يا يهود اين امّت) ولايت كساني را كه كافر شده اند بعهده دارند، بد چيزي جان هاي آنان براي آنان پيش فرستاده (آنچه پيش فرستاده اند) خشم خدا بر آنان است و در عذاب جاويدانند» آن كس كه قرآني است و دنباله رو رسول خدا (ص) اينچنين مي بيند آنانكه يافته ي علمي دارند و اهل قرآنند.
آنكه يافته ي علمي دارد و با تجربه ي علميش نگاهي خاص به گوشه هايي از اين دنياي پراسرار دارد هر گاه با قرآن مأنوس گردد بيند كه هر چه يافته ، در قرآن است.
«الم تر انّ الله يزجي سحاباً ثمّ يؤلّف بينه ثمّ يجعله ركاماً فتري الودق يخرج من خلاله (نور 43) آيا نمي بيني كه خدا ابري را به آرامي مي راند سپس بين آن پيوند ايجاد مي كند سپس آن را متراكم ميگرداند پس مي بيني باران را كه از درونش بيرون مي ريزد»
همين امر براي دانشمندي پيش آمد. پس از سالها تحليل و جستجوي علمي در كشفيات جديد كيفيت نزول باران، خود گفت وقتي كه مشغول مطالعه ي قرآن شدم ديدم قرآن بطرز عجيبي در اين باره سخن مي گويد كه كاملاً با يافته هاي علمي مطابقت دارد.
حال وقتي كه شبيه به اين انسان با قرآن مأنوس شود از طريق قرآن به چيزي مي رسد كه از طريق تجربه ي علمي رسيده، يعني اينجا يافته هايش علم است و نه تجربي علم.

بازدید : 53 نظرات (0)

نمونه هايي از كلام پر از اعجاز مولا در نهج البلاغة (15) (  استاد غلامحسین خالقی )

« و تعلّموا القران فإنّه احسن الحديث و تفقّهوا فيه فإنّه ربيع القلوب و استشفوا بنوره فإنّه شفاء الصّدور و احسنوا تلاوته فإنّه انفع القصص » (خطبه 110 نهج البلاغه) و قرآن را ياد گيريد پس همانا آن نيكوترين سخن است و درفهم قرآن غور كنيد پس همانا آن بهار دلهاست و به نور قرآن شفا گيريد پس همانا آن شفاي سينه هاست و تلاوتش را نيكو گردانيد پس همانا آن سودمند ترين داستان هاست.

بازدید : 72 نظرات (0)


  باز هم با شما در باره فرمایش مولا در خطبه 132 پیرامون عظمت قرآن

«کتاب الله ........ و ینطق بعضه ببعض و یشهد بعضه ببعض»
کتاب خدا ........ و بعضش به کمک بعضی سخن می گوید و بعض آن شاهد بر بعضی است.
«اللهُ نزّل احسن الحدیث کتاباً متشابهاً مثانی تقشعرّ منه جلود الّذین یخشون ربّهم ثمّ تلینُ جلودهم و قلوبهم الی ذکر الله ...» (زمر 23)

بازدید : 68 نظرات (0)
« توحید پروردگار » « الحمد لله الّذی لا تدرکه الشّواهد و لا تحویه المشاهد و لا تراه النّواظر و لا تحجبه السّواتر ، الدّال علی قدمه بحدوث خلقه و بحدوث خلقه علی وجوده »
حمد و سپاس مر خدایی را که گواهان او را ادراک نکنند و جلوه گرگاهها (مکان های تجلّی آثار توحید) او را در برنگیرند و نظاره گران او را نبینند و پوشنده ها او را از خلق پوشیده ندارند. آنکه حدوث خلقش راه دالّ (نشانه گر) قدمش و حدوث خلقش را دالّ بر وجود خویش قرار داده. (خطبه 185)

بازدید : 72 نظرات (0)
  « کتاب الله تبصرون به و تنطقون به و تسمعون به و ینطق بعضه ببعض و یشهد بعضه علی بعض » « انّهُ لقول فصلٌ و ما هو بالهزل » (طارق)
همانا آن سخنی است که قیچی می کند (سخن نهائی است که به نزاع بشر خاتمه می دهد) و آن یاوه و بیخود نیست.
« و قالوا سمعنا و اطعنا غفرانک »
و گفتند شنیدیم و اطاعت کردیم راه آمرزشت.
شرح سخن:

بازدید : 53 نظرات (0)
قرآن در نگاه مولا (خطبه 132) « كتاب الله تبصرون به و تنطقون به و تسمعون به و ينطق بعضه ببعض و يشهد بعضه علي بعض لا يختلف في الله و لا يخالف بصاحبه عن الله »
كتاب خدا با آن مي بينيد و با آن سخن مي گوئيد و با آن مي شنويد و بعض آن به بعض ديگر سخن مي گويد و بعض آن بر بعضي شاهد مي شود، در باره ي خدا سخن مختلف (متناقض – ضد يكديگر) ندارد و صاحبش را در جهت خلاف خدا قرار نمي دهد.
« قد جاءكم بصائر من ربّكم فمن ابصر فلنفسه و من عمي فعليها »
(انعام 104)
يقيناً بصيرت هايي از پروردگارتان شما را آمده پس هر كه بينا باشد پس بينائيش به نفع اوست و هر كه كور باشد پس بر ضرر خودش مي باشد.

بازدید : 60 نظرات (0)


  خطبه 132 از نهج عبده:

«كلام الله تبصرون به و تنطقون به و تسمعون به»
كلام خدا، با آن مي بينيد و با آن سخن مي گوئيد و با آن مي شنويد.
با تدبّر در اين كلام اعجازي ِ بي مانند اسطوره ي زيبايي او كه عِدل قرآن است و خود، قرآن ناطق. كه خود فرمود: «انا كلام الله النّاطق» من قرآن گوياي خدا هستم و نِعم ما قال و چه خوب و زيبا فرمود.
حال اين كلامي است كه هيچ محدوديّت در اتّساع و گستردگي نگاهش، زاويه ي ديدش نيست. زيرا كه او وليّ

بازدید : 60 نظرات (0)


نهج البلاغه خطبه 132 از نهج عبده:

«و كتابُ الله بين اظهركم ناطقٌ لا يعيي لسانه و بيتٌ لا تهدم اركانه و عزٌّ لا تهزم اعوانه»
و كتاب خدا در برابر پشت هاي شماست گوينده اي است كه زبانش عاجز نيست و خانه ايست كه اركانش فرو نمي ريزد و عزّتي است كه يارانش شكست نمي خورند.
ريشه هاي قرآني
كلام مولا كه در بخش اول فرموده اند: «و كتاب الله بين اظهركم» اقتباس نوراني از اين دو آيه قرآن است.

بازدید : 65 نظرات (0)
 «و انّ القران ظاهره انيقٌ و باطنه عميقٌ ، لا تفني عجائبه و لا تنقضي غرائبه و لا تُكشف الظّلمات الاّ بهِ » خطبه 18
(و همانا قرآن ظاهرش نيكوي عجب آور است و باطن و درونش ژرف، شگفتي هايش هرگز فاني و نيست نمي شود و مطالب غريبه ، تازه هايي كه تاكنون به گوش نرسيده به پايان نمي رسد و تاريكي ها برطرف نشود مگر به آن.
شرح:
شگفتا كه عدل قرآن علي تير كلامش زيبا و باطنش عميق و عجائبش و غرائبش بي پايان.

بازدید : 50 نظرات (0)


قرآن در نگاه مولا (بخش دوم)

نهج البلاغه خطبه 132 از نهج عبده :
« و كِتابُ الله بَينَ اَظهُرِكم ناطِقُ لاَ يعيي لِسانُهُ وَ بَيتُ لا تهدَمُ اَركانُهُ ، وعِزّ لا تُهزَمُ اعوانه »
و كتاب خدا در برابر پشت هاي شما ست گوينده اي است كه زبانش عاجز نيست و خانه ايست كه اركانش فرو نمي ريزد و عزتيست كه يارانش شكست نمي خورند.
ريشه هاي قرآني كلام مولا كه در بخش اول فرموده اند:

بازدید : 117 نظرات (0)
 نهج البلاغه خطبه 153 از نهج حدیدی و 151 از عبره
«و انّما الائمّة قوامُ الله علی خلقه و عرفاءه علی عباده و لا یدخل الجنّة الاّ من عرفهم و عرفوه و لا یدخل النّار الاّ من انکرهم و انکروه»
و اینها ائمه هستند که قیّم های خدا بر خلقش و جلوداران ، پیشاهنگان بر بندگانش می باشند و داخل بهشت نمی شود مگر کسی که آنان را بشناسد و آنان او را بشناسند و داخل آتش نمی شود مگر کسی که آنان را نشناسد و آنان او را نشناسند.

بازدید : 47 نظرات (0)

نمونه هايي از كلام پر اعجازمولا در نهج البلاغه (هنگام دفن حضرت زهرا(س) - بخش چهارم) (  استاد غلامحسین خالقی ) 

« و السّلام عليكما سلام مودّع لا قالٍ و لا سَئمٍ فان انصرف فلا عن ملالةٍ و ان اُقم فلا عن سوء ظنٍّ بما وعدالله الصّابرين»
و سلام بر شما دو نفر (حضرت رسول و حضرت زهرا صلي الله عليهما و آلهما) سلام خداحافظي كننده اي كه نه خشمگين است و نه ملول و دلتنگ، پس اگر برگردم ، پس آن ناشي از دلتنگي و خستگي نيست و اگر بر سر قبر اقامه ي عزا كنم، پس ناشي از بدگماني به آنچه كه خدا به صابرين وعده داده نيست.
ريشه هاي قرآني:
الف) «انّ الله و ملائكته يصلّون علي النّبيّ يا ايّها الّذين امنوا صلّو عليه و سلّموا تسليماً (سوره احزاب) همانا خدا و

بازدید : 64 نظرات (0)

 « امّا حزني فسرمدٌ و امّا ليلي فمسهّدٌ حتّي يختار الله لي دار المقامة الّتي انت بها مقيمٌ و ستنبّئك ابنتك بتضافر امّتك علي هضمها فأحفها السّؤال و استخبرها الحال (فكم من غليلٍ معتلج بصدرها لم تجد الي بثِّه سبيلاً و سيقول و يحكم الله و هو خير الحاكمين)»
اما اندوهم پس هميشگي است و اما شبم پس بيداري است تا خدا برايم برگزيند آن سراي پابرجايي كه شما در

بازدید : 39 نظرات (0)

نمونه هايي از كلام پر اعجازمولا در نهج البلاغه (هنگام دفن حضرت زهرا(س) - بخش اول) (  استاد غلامحسین خالقی ) 

كلام شريف : «السلام عليك يا رسول الله عنّي و عن ابنتك النّازلة في جوارك و السّريعة اللّحاق بك قَلَّ يا رسول الله عن ضفيّتك صبري و رقّ عنها تجلّدي الاّ اَنَّ لي في التأسّي بعظيم فرقتك و فادح مصيبتك موضع تعزّ فلقد وسّدتك في ملحودة قبرك و فاضت بين نحري و صدري نفسك – فانّا لله و انّا اليه راجعون- فلقد استرجعت الوديعة و اخذت الرَّهينة !»

سلام بر شما اي فرستاده ي خدا از جانب من و از سوي دخترت كه در كنار تو فرود آمده و زود به تو ملحق شد. اي فرستاده خدا از براي دخترت صبرم كم گرديده و از برايش پوستم نازك گشته (قدرت تحمل مصيبتش را از دست داده = اين پوست قدرت تحمل اين مصيبت را ندارد) مگر اينكه براي من در الگوگيري از بزرگي فراقت و سنگيني مصيبتت جاي دلداري است. پس خودم بالشت سرت را در لحد قبرت نهادم و بين گلوگاهم و سينه ات نَفَست (روحت) پرواز نمود. پس ما مال خدائيم و ما به سوي او بازگشت مي نمائيم. پس به اين وديعة فرمان بازگشت صادر شد و آنچه كه به گرو داده شده بود پس گرفته شد.

ekhbat بازدید : 51 نظرات (0)

 

هو الرفیق

چه چیز معادلات غرب را بهم ریخته و آنها را حیرت زده کرده است؟

 

دوره ای در غرب گذشت که ارکان کشورهایشان سه چیز بود:

1-فئودال ها(زمین داران،سرمایه داران)

2-پادشاه

3-قانون

فئودال ها در راس قدرت بودند اما برای هماهنگی میان خود پادشاهی انتخاب می نمودند و قانون را هرگونه می خواستند می نوشتند.

در هر زمانی هم بنابر تشخیص خود قانون و پادشاه را تغییر می دادند تا منافع شان حفظ شود.

آنکه در پس پرده حقیقتا حکم رانی می کرد همین فئودال ها بودند.

اما در ظاهر پادشاه و قانون بودد که همه چیز را تعیین می کردند.

اما کسی نمی دانست قانون را فئودال ها می نویسند  پادشاه را آنها به قدرت می رسانند.

این برنامه هنوز نیز ادامه دارد و هر کشوری که تحت سلطه غرب و مهره های مستکبر آن مانند انگلیس بوده بیاد می آورد که تغییر و تحولات کشور چگونه رقم می خورده است.

ایران قبل از انقلاب که تحت سلطه استکبار بود حالتی اینگونه داشت.

در ظاهر پادشاه حاکم بود و قانونی برای ایجاد نظم وجود داشت.

اما قانونی که استکبار می نوشت و پادشاهی که انها انتخاب می کردند و بر قدرت می نشاندند.

و شاید باید از خود پرسید که چرا احمد شاه می رود و سلسله قاجار یکباره تبدیل به پهلوی می شود و رضا خان سقوط می کند و پسر بر جای او سلطه می زند..چه چیز باعث می شود که رضا خان از یک فرمانده نظامی به قدرت پادشاهی کشوری زر خیز مانند ایران می رسد.چه کسانی اینگونه می خواسته اند و همان شده است.

با توجه به آنچه گفتیم به راحتی می شود برای این سوال پاسخ یافت.

اما انقلاب اسلامی ایران با بهره گیری از تعالیم اسلامی روشی را ایجاد کرد تا تمامی معادلات غرب بهم ریزد.

ایران بعد از انقلاب متشکل ارکانی است:

1-ولایت فقیه(رهبری)

2-قانون اساسی

3-امت

در این سبک کشور داری چیزهایی کاملا متفاوت از کشور فئودالی می بینیم...

1-در ایران بعد از انقلاب رهبری را دین انتخاب می کند و نمایندگان مردم کشف کرده به رهبری و امامت جامعه می رسانند.

2-قانون کشور را دین می نویسد و امضا می کند

3-در مسایل اجرایی مردم هستند که در نهایت تصمیم می گیرند البته براساس راهنمایی های رهبری که از دل دین بیرون آمده است و

 آموزه های رهبران دینی.

مشروعیت چنین نظامی صددرصد و مقبولیت آن آنگونه که خود امت اثبات کرده اندبالای 80درصد می باشد.

این است که تمامی معادلات غرب بهم میریزد..

کشوری قد علم کرده و می خواهد به دنیا خط دهی کند که تمام قدرت آن در دست دین و امت اسلامی است

نظامی که سرمایه دارکاخ نشین درتصمیم گیری همان جایگاهی دارد که یک فقیرکوخ نشین دارد.

و این بیداری راایران به دنیا صادر کرده است..و این است رمز مبارزه با ایران

اما نمی دانند هر ایرانی برای رسیدن به آزادی بر سینه خود حک کرده است تا آخرین نفس می ایستد و خوب می داند که اسلام به او وعده داده است فان حزب الله هم الغالبون...

پس جهاد و مبارزه ادامه داردو ما تا آخر ایستاده ایم.

سید میثم میرتاج الدینی

بازدید : 90 نظرات (0)
مقدمه
ارتباط و اظهار ارادت به ساحت پاک امام حسین(علیه السلام) به گونه های مختلف در قالب عزاداری(سینه زنی و زنجیرزنی) یا ذکر فضائل(به نحوسخنرانی) یا ذکر مصائب (به نحو روضه خوانی وشبیه خوانی) یا زیارت آن بزرگوارازراه دور و نزدیک که از مصادیق مودت به آن امام شهید می باشد.حال بحث ما در زیارت عاشورا است و اینکه فلسفه تکرار سلام ها در این زیارت چیست؟ با اینکه بیش یکبار سلام کردن در عرف رسم نیست و اگرصورت گیرد موجب سرزنش و ملامت است.
فلسفه تکرار سلام ها
چون که زیارت عاشورا حدیث قدسی است،که جبرئیل به پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم)تعلیم فرمود و به دلایلی این حدیث شریف از زبان آن حضرت برای عموم مردم نقل نگردید و از پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم)به اهل بیت(سلام الله علیهم)یکی بعداز دیگری انتقال یافت تا اینکه امام باقر(علیه السلام)موقعیت را فراهم دیدند و این حدیث نورانی را به عموم تعلیم نمودند وحدیث قدسی از ناحیه خداوند متعال می باشد که بر بندگان واقعی خودش رحمت می فرستد تا آنها را از ظلمات به سوی نور خرج کند[اشاره به آیه43سوره احزاب که خداوند در توصیف خودش می فرماید« هُوَ الَّذي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَ مَلائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ كانَ بِالْمُؤْمِنينَ رَحيماً»یعنی«او خدای است که او و ملائکه‏اش بر شما رحمت می‏فرستد تا شما را از تاریکی به سوی نور خارج نماید و خداوند نسبت به مومنین رحیم است»

بازدید : 52 نظرات (0)
صهيونيسم = نژادپرستي
تفاوت‌هاي صوري و اختلاف رنگ در نژادهاي مختلف، اغلب سبب شده است تا برخي نژادها خود را برتر از ديگر نژادها بدانند و اين امر اغلب صحنه‌هاي خونيني را در تاريخ جهان آفريده است. صهيونيست‌ها از جمله نژادهايي هستند كه قوم خود را برتر از اقوام ديگر تلقي مي‌كنند و به همين دليل در رعايت اصول ملي و نژادي خود پافشاري مي‌كنند.
پافشاري صهيونيست‌ها بر اصول ملي و نژادي خود، در حالي صورت مي‌گيرد كه آن‌ها فاقد نژادي مشترك‌اند؛ زيرا بنا به گواهي «تورات» هبرون‌ها كه صهيونيست‌ها خود را از اعقاب آن‌ها مي‌دانند، تنها كساني نبوده‌اند كه در فلسطين مي‌زيسته‌اند. فنيقي‌ها، حتي‌ها، كنعاني‌ها... از جمله اقوامي بودند كه در اين سرزمين زندگي كرده‌اند. رومي‌ها بعد از تسلط بر سرزمين فلسطين، به دليل حضور طولاني مدت خود و اختلاف‌هايي كه با هبرون‌ها داشتند، به تدريج باعث پراكندگي هبرون‌ها در سرزمين‌هاي اطراف مديترانه و آميختگي اين نژاد با نژادهاي ديگر شدند.
ويل دورانت ضمن اين كه ميان خون و نژاد تفاوت قائل است. اعتقاد دارد:
«خون را نبايد با جنس و نژاد يكي دانست. خون مي‌تواند بر روي تمدن معيني تأثيري بسزا بر جاي بگذارد؛ زيرا در نتيجه‌ي اختلاف خون‌ها ممكن است تمايلات اساسي يك ملت به شكل زيستي (بيولوژيكي) و نه به شكل نژادي، تغيير كرده و به شكل عالي‌تر يا پست‌تر درآيد.» 1

بازدید : 81 نظرات (0)
بسم الله الرحمن الرحیم
معنای لغوی و اصطلاحی شفاعت: شفاعت از ماده«شفع» به معنای جفت در مقابل «وتر»گرفته شده و در حقیقت کسی که متوسل به شفیع می شود خودش را برای رسیدن به هدف کافی نمی داند لذا نیروی خود را با شفیع گره می زند.
بنابراین اگر شخصی بخواهد به کمال و خیر مادی یا ثواب اخروی که اسباب آن را تهیه ندیده برسد و یا بخواهد از خود شرًی یا عقاب مخالفت با تکلیفی را دفع کند در اینجا متوسل به شفاعت می گردد و مورد تاثیر شفاعت هم همین جاست اما نه بطور مطلق بشود شفاعت کرد بلکه باید در این مورد به چند نکته توجه کرد.
1-شخص شفاعت شونده باید تا حد امکان لوازم کمال و خیر را یا دفع شر را فراهم کند تا شفیع بتواند آن لوازم را کامل کند و مورد شفاعت قرار گیرد نه مانند افرادی که اصلا لیاقت رسیدن به کمال یا خیری را ندارند شفاعت شوند مثلا فرد عامی و بی سوادی و بی استعدادی که می خواهد با شفاعت اعلم علماء بشود و یا برده ای که یاغیگری مولا می کند و به هیچ وجه نمی خواهد از مولایش اطاعت کند بوسیله شفاعت مورد عفو مولا قرار گیرد در اینجا اصلا شفاعت راه ندارد و مخالف اصول شفاعت است و اگر در مورد آخرت این گونه شفاعت صورت گیرد مخالف عدل الهی است.
2-نکته ی دوم اینکه

بازدید : 75 نظرات (0)
الف) چاپ آيات نخست سوره هاي مباركه مريم و بقره بر روي اوراق بسته بندي در بلژيك
ب) حك عبارت لا اله الا الله بر لايه دروني لباس هاي زير در انگلستان
ج) چاپ عكس زنان برهنه در مجله هاي سكسي لندن، درحالي كه خودرا باتكه روز نامه هائي كه آيات قرآن كريم بر آن ها نقش بسته، پوشانيده اند
د) ايجاد مراكز زنجيره اي فساد در شهر گلاسكو و ديگر شهرهاي اروپائي بانام (مكه)
ه) حك كلمه ي جلاله (الله) بر تخت كفش هاي ورزشي، از سوي يك توليد كننده ي يهودي در قبرس
و) شبيه سازي معماري اسلامي مساجد، براي جايگاه ميمون ها درشهر بال سوئيس
ز) توليد نوعي دستمال توالت در آمريكا، با چاپ مضاميني توهين آميز بر ضددانشمندان اسلامي بر روي آن(ر.ك. علي اقليدي نژاد، مقاله «روش هاي مسموم صهيونيسم و تبليغات مرسوم ما» ، روزنامه ي جمهوري اسلامي مورخ 8/3/81/ص8)
يكي ديگر از كارهاي صهيونيسم:

بازدید : 82 نظرات (0)
ادعاى ظهور امام دوازدهم: موضوع ادعاى (انا المهدى) صرفا به ياوه گوييهاى يك عده ورشكسته سياسى محدود نمى شود و بر طبق روايات متعدد اسلامى قرار است تعداد زيادى افراد مغرض در دوران غيبت امام دوازدهم شيعيان و منجى عالم بشريت به دروغ ادعاى مهدويت كرده و هر يك عده اى را دور خود جمع كنند. اگر هم در اين قسمت چيزى مي نويسيم هدف اصلى آن ست كه من بعد هم مسلمانان گول افراد دروغگو و گروههاى مغرض را نخورند و در دسته كسانيكه در احاديث از آنها بعنوان گمراهان و در بدترين حالت مرتدين ياد شده است قرار نگيرند. حال اگر در بين حدود ده فرقه ايكه هر يك با ادعاى شخصى كه خود را مهدى ميدانست تشكيل شدند و البته بهاييت در همين چند فرقه هم جزو ضعيفترين ها بشمار مى رود انسانهايى كه واقعا بدنبال كشف حقيقتند ميتوانند با خواندن اين چند صفحه به كذب ادعاى سرانشان پى ببرند و ما را هم از دعاى خير فراموش نكنند. و الا كه چهار يا پنج ميليون بهايى كه نميتوانند گوشه جهنم را هم پر كند چه ارزشى دارد كه انسان بخواهد وقتش را براى آنها تلف كند! موضوع نسب آن حضرت: در تمام احاديث و روايات شيعه و سنى، بالاتفاق ايشان را مهدى و از نسل حضرت ابا عبد الله عليه السلام ميداننـد، لذا در نام، كنيه و نسب آنحضرت در تمام دنياى اسلام توافق كامل وجود دارد. از طرف ديگر پيغمبر اسلام فرمودنـد "انى بعثت لاتمم مكارم الاخلاق" يعنى بعثت ايشان براى آن بود كه بالاترين مسايل اخلاق تبيين شود و راه رسيدن به بالاترين كمال نشان داده شود، و مساله خاتميت ايشان از همه اهل بيت و شخص پيغمبر اسلام آن قدر روايات شده است كه ديگر جاى شك و شبهه باقى نمانده است.

بازدید : 60 نظرات (0)
آفریدگار مهربان با بهانه های مختلف در صدد بنده نوازی است. ماه های سه گانه رجب،رمضان و شعبان ماه هایی هستند که خداوند از سر لطف رحمت ویژه ای بر بندگانش فرو می فرستد و درب های رحمتش را به روی بندگانش باز می کند.

می توان از همه روزها و ماه هایی که خداوند آفریده است به بهترین صورت استفاده برد و با عبادت و بندگی هر چه بیشتر خود را به خدا نزدیک ساخت.

 

اگر خود را به خدا نزدیک ننماییم بعید نیست در دام شیطان گرفتار شویم. ماه های سه گانه رجب، شعبان و رمضان ماه هایی هستند که می توان بهتر و آسان تر خود را به خدا نزدیک ساخت و از کمند ابلیس فرار نمود و وارد دژ محکم الهی شد.

برای استفاده هرچه بیشتر از ایام باقی مانده از این سه ماه باید به فکر چاره بود .بهترین راه کار استفاده از دستورالعمل های عرفای بزرگ است .

 

عارف بزرگ حضرت آیت الله قاضی درباره استفاده هر چه بیشتر از این ایام خاص این گونه شاگردانش را سفارش می نماید:

بازدید : 67 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم
عن مولانا امیر المومنین فی نهج البلاغه : ... انّما یَجمعُ النّاسَ الرّضا و السُّخطُ و انّما عَقَرَ ناقهَ ثمودَ رَجلٌ واحِدٌ فَعَمَّهُمُ اللهُ بِالعَذابِ لَمّا عَمُّوهُ بالرِّضا : ... خشنودی و خشم ، سبب جمع شدنِ مردم با یکدیگر خواهد شد ، چنانچه ناقه ی ثمود را یک نفر، دست و پا برید ولی عذاب الهی همه ی قوم ثمود را در برگرفت زیرا به کار آن شخص رضایت داشتند ( گروه کثیری ساکت بودند و بی تفاوت ) - ( خطبه ی 201 ) : .
آنچه در ذیل بدان پرداخته شده است مطالبی است که مطرح شدنش از سوی آشنایان به مسائلِ دین و

بازدید : 51 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم
عَن الاِمامِ السَّجّادِ علیه السّلامُ : طاعَهُ وُلاهِ الاَمرِ تَمامُ العِزِّ ( بحارالانوار ج 78 ص 141 )
امام سجّاد علیه السلام میفرماید : پیروی از وُلات امر( کسانی که حق ولایت دارند و خداوند آنها را سرپرست مردم قرار داده است ) تمام عزّت است .
در ذیل این روایت ذکر مطالبی لازم و ضروری است :
1) عزّت کامل و تمام ،

بازدید : 387 نظرات (0)

*آنچه در مسیر تکامل و همچنین در جادّه ی بسوی قیامت لازم و ضروری است *
امیرمؤمنان ( ع ) در نامه ی 31 نهج البلاغه خطاب به فرزندش امام مجتبی ( ع ) میفرماید : وَاعلَم یا بُنَیَّ اَنَّ اَمامَکَ طَریقاً ذا مَسافَهٍ بَعیدَهٍ وَ مَشَقَّهٍ شَدیدَهٍ وَ اَنَّکَ لا غِنَی بِکَ فِیهِ عَن حُسنِ الاِرتِیادِ وَ قَدرِ بَلاغِکَ مِنَ الزّادِ مَعَ خِفَّهِ الظَّهرِ ، در این سخنِ زیبا و بلند امیرمؤمنان فرزندِ خود را چنین توصیه میکند که در پیش رویش راهیست که مسافتی دوردست دارد و دشواریهایش طاقت فرسا میباشد و در آن راه از چند امر بی نیازی نیست که عبارتست از :

بازدید : 53 نظرات (0)

 

«اگر بگوییم مقام تبلیغ اسلام، رساندن پیام اسلام به عموم مردم، معرفی و شناساندن اسلام به صورت یک مکتب، از مرجعیت تقلید کمتر نیست، تعجب نکنید. مقامی است در همان حد.‌» (1)

 

مقدمه

قدرت بیان و سخن گفتن از ویژگیهای انسان و شاخص امتیاز او از حیوانات است و خداوند، این نیرو را در خلقت او نهاده است. «خلق الانسان علمه البیان‌» ؛ (2) «انسان را آفرید و بیان را به او آموخت.‌»

 

خطابه، برانگیختن افراد است نسبت به انجام یک کار یا بازداشتن از یک عمل. از این رو در خطابه باید چنان سخن گفت که مخاطبین برانگیخته شوند و دارای انگیزه عمل یا ترک عمل گردند. از این روست که خطابه و فن سخنرانی یک هنر است.

بازدید : 1650 نظرات (0)

گزارشي از نخستين كتاب تفسير شيعه به ترتيب نزول قرآن (تفسیر تنزیلی)


اولين تفسير شيعه به ترتيب نزول قرآن به قلم حجت الاسلام و المسلمين عبدالکريم بهجت پور منتشر شده است.


در اين تفسير که تاکنون سه جلد از آن به زیور طبع آراسته شده و در ویراست اول جلد اول  در هفته اول انتشار آن به چاپ دوم رسيده است، سوره هاي قرآن به ترتيب نزول مورد تفسير قرار گرفته است.


در جلد اول سوره‌هاي علق، قلم، مزمل، مدثر، حمد، مسد، تکوير، اعلي، ليل، فجر، ضحي، شرح، عصر، عاديات، کوثر، تکاثر، ماعون، کافرون، فيل، فلق، ناس، توحيد، نجم و عبس تفسير شده است.

نوشته ذیل خلاصه ای از مباحث مقدمه جلد اول تفسیر در ویراست اول است. جلد اول در سال 90 با ویراست دوم وارد بازار شد که در صورتی که وقت اجازه دهد، تغییرات آن با جلد اول را به زودی یادآور خواهم شد.


حجت الاسلام بهجت پور در مقدمه آورده است است: « دغدغه مهم ما در اين اثر كشف نظام تحول فرد و جامعه از نگاه قرآن است.

بازدید : 49 نظرات (0)
پس از مرجعیت مرحوم آیت الله العظمی اراکی(ره)، اطرافیان ایشان آن خانه محقری که سال‌ها در آن زندگی می‌کردند را مختصر تغییری دادند، دو اتاق را یکی کردند و تختی برای ایشان تهیه کردند؛ ایشان با مشاهده تغییرات گریه کرده و فرمودند: شما می‌خواهید با این کارها مرا جهنمی کنید.

انقلاب اسلامی شروع حرکتی به سمت خدا بود، از نگاه انقلاب اسلامی هدف تنها خداست، و قدرت و حکومت ابزاری برای سوق دادن مردم به سمت این هدف مقدس است. بر خلاف غرب که نگاهشان به قدرت به عنوان یک هدف است در نگاه اسلامی حکومت هرگز هدف نیست، به همین خاطر حرکت انقلابی مبتنی بر بینش اسلامی با دنیاگروی و اصالت لذت سازگار نیست، و طلبه انقلابی باید این را در عمل نشان دهد. روشن است که اگر کسانی که دم از اسلام زده و از انقلاب حمایت می‌کنند در عمل وابسته به دنیا نمود کنند علاوه بر این که سخنشان تأثیری بر دیگران نخواهد داشت شاید تأثیری منفی نیز خواهد داشت.

 

 

بازدید : 60 نظرات (0)
آفریدگار مهربان علاقه وافر به بندگانش دارد و سعادت و کامیابیشان برایش مهم است از این رو از روی لطف و رحمت پیامبر خاتم را فرستاد تا هر قرآن چه که نیاز یک زندگی سعادتمند است به آنان عطا کند . در این بین برخی بندگان که پی به خیرخواهی خدا نبرده، حاضر به تبعیت از احکام و دستورات اسلام نیستند.

خداوند با فرستادن رسولان خود هدفی جز سعادتمندی و نیک بختی بندگان نداشته است . او از پدری مهربان و دلسوز برای بندگانش مهربان تر و دلسوز تر است .او خیر و صلاح بندگانش برایش بسیار مهم است . او خواهان این است که بندگانش چنان زندگی کنند که در دنیا و عقبا هرگز دچار زیان نشوند .

 

بازدید : 51 نظرات (0)
انسان مومن هم به لطف و رحمت بی پایان و بی بدیل خداوند امیدوار است و هم از عذاب او در ترس و واهمه به سر می برد . او همیشه در بین امید و ترس یا همان خوف و رجا به سر می برد .

امید داشتن و امیدوار بودن لازمه زندگی است . انسان اگر به آینده ای روشن و زیبا امید نداشته باشد ، زندگی برای او سخت و غیر قابل تحمل خواهد شد.

باید به رحمت بی بدیل خداوند امید داشت . باید امیدوار باشیم که رحمت خدا هم در این سرا و هم در سرای پسین شامل حال ما خواهد شد و ما را فرا خواهد گرفت .

 

بازدید : 58 نظرات (0)

 

نویسنده: حسن ملایی(1)

چکیده

دیدار با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و بحث درباره درستی داستان های نقل شده در این باره، از مباحث مهم مهدویّت است که در قسمت آسیب شناسی مهدویّت مطرح می شود. با توجه به آثار تربیتی فراوان مطالعه و بازگویی داستان های دیدار و ملاقات با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بر ذهن و روح افراد و بازخوردهای اجتماعی آن، برای پیش گیری از آثار سوء تربیتی که از ناحیه برخی حکایات نادرست و غیرواقعی در آحاد جامعه کم و بیش به وقوع می پیوندد، آموزش و ارائه ملاک هایی برای تشخیص درستی یا نادرستی این داستان ها، بایسته ای تربیتی به شمار می رود. این نوشتار نیز با هدف عرضه معیارهایی برای تشخیص درستی داستان های دیدار با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف سامان یافته و تلاش نموده است تا با ارائه دوازده معیار صدق حکایات دیدار، در دو دسته کلی معیارها به اعتبار ناقل داستان و معیارها به اعتبار محتوای داستان، این رسالت را به انجام رسانده و از سوء استفاده فرصت طلبان عرصه مهدویت که خود عاملی برای تضعیف باورداشت به مهدویت و رواج خرافات در این زمینه است جلوگیری نماید.
واژگان کلیدی
حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، غیبت کبرا، ملاقات با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، تربیت مهدوی، آسیب های مهدویت، معیارهای درستی داستان های دیدار.

 

درباره ما
سلام و خوش آمد به همه دوستان. / این وبگاه محل تجمع و تبادل نظر طلاب عزیز استان کرمان است./ امیدوارم با حضور خودتون و فعالیت در آن و تبادل نظرات، پویایی حوزه علمیه استان کرمان را نشان دهیم و ان شاء الله با گرد آمدن در اینجا و ارائه مطالب در پیشرفت هم کمک بدهیم./ خوشحال میشم عضو بشید و نظر بدهید. البته توی عضویت اگر جزو دانش آموختگان هستید، محل کار و شهرستانتان را یادآور شوید./ در ضمن دوستانی هم که وبلاگ یا سایت دارند، برای ما آدرسشو بفرستن تا لینک بذاریم. لینک سایت رو هم توی سایت و وبلاگ هاتون بذارید./ البته همین جا از تمام افراد دیگری که می خواهند عضو شوند، عذرخواهی می کنم. این وبگاه فقط مخصوص طلاب کرمان است و با کمال معذرت از پذیرش دیگران به عنوان عضو معذور هستیم./ توجه: این سایت هیچ گونه ارتباطی با نهاد رسمی مدیریت حوزه و مدارس علمیه نداشته و راه اندازی آن ناشی از دغدغه فردی حقیر و کمک برخی دوستان می باشد. فعلا در انجمن سایت بخش تفسیر و علوم قرآن و مهارت های بیان تفسیر فعال است و مطالب نو در آن می باشد./ با تشکر مدیریت سایت/
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    چقدر موافق باز شدن چنین سایتی برای طلاب هستید؟
    چقدر حاضر به همکاری با این سایت هستید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 128
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 61
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 28
  • باردید دیروز : 13
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 41
  • بازدید ماه : 193
  • بازدید سال : 2,520
  • بازدید کلی : 26,563